29/11/2011

TROFEU RAÜL RAMOS.CIRCUIT GIROSONA

El passat dissabte dia 26 de novembre es va celebrà a la piscina del CN Olot, el trofeu Raül Ramos primera cita del Circuit Girosona.

El CN Vic va tenir una lluida actuació aconseguint diverses medalles i finals amb les respectives categories Infantils i Júniors i Absoluts.
Els nedadors que van aconseguir medalla van ser:

Júlio Arribas:2º amb 200 esquena i 3º amb 100 papallona
Jaume Gazquez:2º amb 200 papallona acosneguint mínima per el campionat d'Espanya d'Hivern Infantil.
Alícia Arribas:3ª a la prova de 200 esquena i 2ª a la prova de 100 papallona
Eduard Aguilar:2º a la prova de 200 braça
Nil Novellas:1º amb 100 lliures i 2º 100 papallona
Albert Castillo:2º amb 100 lliures
Miriam el Mouhadar:2ª 100 lliures

Un total de 10 medalles per els nedadors del nostre club i el que es més important amb uns bons registres personals.

Pel que fa a la primera jornada del Circuit Gironsona, els guanyadors van ser els dos nedadors del CN Terrassa Jasinski amb categoria masculina i Carla Campo amb categoria femenina.

La propera parada al circuit sera el 17 de març el Trofeu Tresserras de Banyoles.

Us adjuntem els resultats i la classificació del circuit Girosona.