03/07/2022

UNA MEDALLA 6 FINALS A I 5 FINALS B AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR I TROFEU ABSOLUT DE NATACIÓ

De dijous fins diumenge s’ha disputat a la piscina del CN Mataró, el campionat de Catalunya júnior i el trofeu de natació absolut open. El CN Vic ETB hi ha participat amb 7 nedadors/es. Tres ells júniors, Ivan Jimenez, Santi Quero i Carla Tarrats, i 4 nedadors/es absoluts, Martí Ranea, Xevi Lopez, Eudald Tarrats i l’Ivet Macià.

Bons resultats de tots ells aconseguint una medalla la d’en Martí Ranea a la prova de 100 esquena aconseguint el tercer lloc, també va nedar la final A dels 50 esquena acabant en  4rt lloc, final A dels 100 braça novè lloc, final B dels 100 papallona  on la va guanyar i va ser 11è, i la final B dels 50 papallona aconseguint el segon lloc de la final.

Eudald Tarrats, va nedar la final A de la prova de 100 braça i va  ser quart , final A dels 200 braça va ser novè, i final A dels 50 braça que va ser setè, la prova de 200 estils  no va entrar a la final.

Xevi Lopez va classificar-se a la final B de 200 braça i va ser cinquè de la final, també va nedar la prova de 50 i 100 braça fent bons registres personals però sense nedar finals.

Ivan Jimenez, va nedar la final B dels 200 esquena acabant  vuitè, també ha nedat les proves de 200 estils, 400 estils, 100 crol, amb millors marques personals.

L’Ivet Macià s’ha classificat a la final B de 50 papallona acabant en 5è lloc, i també va nedar la prova de 100 papallona amb un excel·lent marca personal tot i no entrar a la final.

Santi Quero i Carla Tarrats han fet un bon campionat millorant les seves marques personals, en Santi amb 50,100 i 200 braça i 200 estils i la Carla amb 50,100,200 esquena i 100 crol.