25/06/2013

CAMPIONAT D'ESPANYA ÈLIT TRIATLÓ SPRINT. "PEIX 13A., MORENO 74È I RUVIRETA DSQ"

El passat diumenge 23 de juny es va disputar a la localitat tarragonina d'Altafulla el campionat d'Espanya de triatló Sprint (750/20/5), 3 integrants del VIC-ETB van prendre part a la sortida en categoria èlit.

En aquestes categories el circuit constava, d'un triangle de 750m. al mar, 4 voltes en bici amb una pujada pronunciada per volta fins el castell d'Altafulla i una cursa a peu amb un bucle més 2 voltes.

Només 100 triatletes masculins i femenins poden disputar aquesta categoria, la matinal va començar a les 08:45 amb els júniors, a les 10:30 èlit femení i a les 12:00 èlit masculí.

En categoria júnior 2 representants, Arnau Serradesanferm classificat en 38a.posició i Adrià Fuente el 87è.

En elit femení, Núria Peix va sortir de l'aigua al grup capdavanter, aguantant en bici aquell grup es va baixar a córrer on va creuar la meta 13a. i 6a.sub23.

Finalment l'elit masculí, on Joan Ruvireta després d'una natació discreta, va recuperar-se en bici fins arribar al grup capdavanter, a la cursa a peu va lluitar pel top 10, creuant la línia d'arribada en 8a.posició. La llàstima va ser que va deixar el casc de bici a la T2 fora del lloc assignat i després de no veure la sanció pertinent va haver de ser desqualificat.

Per la seva banda, en Pau Moreno va anar de més a menys, una espectacular natació i bona bici va ser seguit per una cursa a peu molt patida classificant-se finalment en 74a. posició.