26/05/2014

CAMPIONAT D’ESPANYA TRIATLÓ SPRINT ALTAFULLA: “Pep de la Mora campió d’Espanya GGEE 35-39”

El passat 24 de maig es va disputar a la localitat tarragonina d’Altafulla els campionats d’Espanya de triatló esprint(750/20/5) elit i GGEE. 4 integrants del CN VIC-ETB van ser presents.

A les 08:30 es va donar lloc a la sortida dels GGEE, una volta de natació de 750m. amb la mar una mica alterada, 1 volta de 19km. en bici amb l’única dificultat de l’ascensió a l’església d’Altafulla, i un circuit de córrer de 5km., totalment pla, pel barri marítim de la localitat tarragonina.

Pep de la Mora va ser el més destacat proclamant-se campió d’Espanya del GGEE 35-39, revalidant d’aquesta manera el campionat aconseguit els dos darrers anys. En Pep després d’una bona natació i una bici remuntant posicions va baixar-ne a la T2 al grup capdavanter i jugant-se la prova els darrers quilòmetres de la mateixa.

Ramon Salvans va classificar-se 9è. en el GGEE 20-24 i Toni Manzaneque va ser desqualificat per retallar en el segment ciclista per una errada de l’organització.

En Categoria elit femení Núria Peix, va fer una gran prova, classificant-se 12a. després d’una bona natació, va aconseguir aguantar la bici al grup capdavanter i un córrer molt regular va fer que aconseguís la seva millor posició en un campionat d’Espanya absolut 5a.posició sub23.