08/11/2011

CAMPIONAT ESPANYA LLARGA DISTÀNCIA. ORIHUELA

El passat diumenge 6 de novembre es va disputar a la localitat d'Orihuela el campionat d'Espanya de llarga distància, prova que substituir a la d'Eivissa, suspesa per problemes de finançament.

Aquest format de llarga distància es disputa sobre una distància de 4000m. natació, 120km. bici i 30km cursa a peu. Un valent triatleta del CN VIC-ETB va gosar atrevir-se amb unes dates impròpies per un triatló i un temps de gossos, aquest va ser ni més ni menys que el triatleta de l'Estany Xavi Padrós.

En Xavi Padrós va fer 11è. del grup d'edat 35-39, lloc que li dóna la classificació per al campionat del mon de llarga distància en grups d'edat, que es disputarà a Vitòria el juliol del 2012.