11/11/2012

DUATLÓ BTT TAVÈRNOLES. 04/11/12

El duatló de Tavèrnoles, prova organitzada pel VIC-ETB i l'ajuntament de la mateixa localitat va disputar la seva 3a. edició el passat 4 de novembre de 2012.

Aquesta duatló enguany ha passat del gener al novembre, a dirimit als Campions Nacionals de Catalunya per categories i ha estat prova inaugural del circuit català de duatlons de muntanya i lliga de clubs de la FCT 2013.

Destacar als voluntaris, més de 50, del VIC-ETB per la seva predisposició i passió vers aquesta prova. Gràcies un cop més.

Pel que fa a la prova a nivell esportiu destacar les victòries absolutes de Ever Alejandro (CTSJA) i de Montse Martínez (CTG), així com la victòria per equips masculins de l'equip osonenc Club triatló Prats de Lluçanés i en categoria femenina del Club triatló Granollers. Així com els diferents Campions Nacionals de Catalunya per categories:

• Júnior masculí: Xavier Jové (CERR IGUALADA)
  • Sub-23 masculí: Ever Alejandro Gómez (CT Sant Joan de les Abadesses)
  • Veterà I: Xavi Padrós (CN VIC-ETB)
  • Veterà II: Santi Ribot (CT Granollers)
  • Veterà III: Ramon Salvans (CN VIC-ETB)
  • Sub-23 femenina: Kate Vall (CT Eix de Navàs)
  • Veterana I: Cristina Rotxes (CT Eix de Navàs)
  • Veterana II: Silvia Corbera (CT Granollers)
Remarcar que la prova de Tavèrnoles també va ser la 5a. del circuit de duatlons de muntanya Terra Endins i que ha falta de la darrera a Puig-Reig ja va definir els campions absoluts, Gabriel Crosas i Mariona Càtedra.

Pel que fa als pocs duatletes del VIC-ETB que van disputar la nostra duatló BTT destacar la 5a. posició per clubs masculins (Padrós, Tarter i Casals) i els campionats de Catalunya de Xavi Padrós i Ramon Salvans en VET. I i III respectivament, així com el sots campionat de Catalunya en VET.I de Toni Casals.