05/11/2013

DUATLÓ BTT TAVÈRNOLES. 1a. PROVA DEL CIRCUIT I LLIGA DE CLUBS I FINAL DEL TERRA ENDINS 2013

Francesc Freixer, en la categoria masculina, i Teresa Pons, en la femenina, es van imposar amb autoritat a la quarta edició de la Duatló de Tavèrnoles, que es va disputar aquest diumenge, 3 de novembre. Els vencedors van marcar un temps d’1 hora, 21 minuts i 40 segons, i 1 hora 47 minuts i 50 segons respectivament.

El podi masculí el van completar Èrik Díaz i Marc Casanovas, que van arribar a 2 minuts 30 segons i 3 minuts 30 segons de Freixer. En la categoria masculina, la segona posició va ser per a Montse Aranda, a 2 minuts 36 segons de Pons, i la tercera, per a Núria Lauco, a 3 minus 22 segons.

La cursa, amb uns 150 atletes, tenia un primer tram de sis quilòmetres a peu, un segon de 20 quilòmetres amb BTT i el tercer, el final, de tres quilòmetres més a peu.

La prova està organitzada pel nostre club i l'ajuntament de Tavèrnoles va donar el tret de sortida a la lliga de clubs i circuit català de duatlons de muntanya de la FCT, així com 4a prova i última del circuit de Terra Endins 2013.

Un cop més, aquesta prova ha estat possible gràcies als voluntaris de la secció de triatló del VIC-ETB, que en un número superior a 50 van fer possible l'èxit d'aquesta prova.

Més info i fotos: Osona.com / el9nou / mesimatgedigital