03/04/2012

DUATLÓ DE VIC. 01/04/12. RÈCORD DE PARTICIPANTS!

Aquest diumenge, 1 d’abril, es va disputar la XI Duatló Ciutat de Vic, organitzada pel CN VIC-ETB i puntuable pel circuit català de duatló i lliga de clubs de la Federació Catalana de Triatló.

Record d'inscripció, amb les 400 places disponibles exhaurides des de feia setmanes i la participació dels millors especialistes de la disciplina.

El guanyador en la categoria masculina va ser Aleix Fàbregas, del CT Sant Joan, que va vèncer a l’esprint Drajer León i Xavier Queralt, que van arribar a 3 i 7 segons respectivament. El primer osonenc va ser Joan Ruvireta, del CN VIC-ETB, en quarta posició, a 33 segons.

Pel que fa a la prova femenina, Anna Rovira, del club Calella Triathlon, no va tenir oposició i va guanyar amb 5 minuts i 26 segons d’avantatge sobre la segona classificada, Anabel Gràcia.

Les distàncies i els circuits de la Duatló Ciutat de Vic no van variar respecte els darrers anys: 7 km de cursa a peu(2 voltes), 33 km amb bici de carretera i 3’5km més de cursa a peu (1 volta). Els segments de cursa a peu transcorrien pels voltants de Sant Llàtzer i el riu Gurri. Pel que fa a la bici, circuit circular: Vic – Santa Eugènia – Taradell – Alt de la Mansa – Fullaca – Alt de Romagats – Sant Julià de Vilatorta – Sant Marc – Vic.

Destacar que l'organització està formada íntegrament per voluntaris de les diferents seccions del CN VIC-ETB, que fan cada any d'aquest duatló un referent en el circuit, a tots ells moltes gràcies.