25/02/2013

DUATLÓ IGUALADA. FRED, NEU I PODIS VIC-ETB.

El passat 24 de febrer es va disputar a les pistes d'atletisme del Club Atlètic Igualada una nova edició de la duatló de carretera (5/18/2'5), prova puntuable pel circuit català, lliga de clubs i Campionat Nacional de Catalunya de Grups d'edat.

Els més destacats VIC-ETB en aquesta ocasió van ser els més joves, 5 membres del club van arribar al grup perseguidor dels 5 primers classificats, en aquest grup de 26 unitats, en Pau Moreno va ser  el més ràpid a la T2  i es va classificar 6è. absolut i 2n.sub23.

Martí Lázaro 10è.abs. i 3r.sub23, Nil Masnou 11è.abs i 2n.júnior, Arnau Serradesanferm 13è.abs i 3r.júnior mentre que Pep de la Mora va fer 15è.abs. i 2n. GE 35-39. Destacar també a Ramon Salvans(pare), que va fer 3r. en GE 60-64.

Pel que fa a la categoria femenina destacar el 5è. lloc absolut de Núria Peix que va pujar al podi al ser 2a. en la categoria sub23.

A nivell col·lectiu destacar la gran igualtat entre el 2n, 3r. i 4rt. equip, que només els van separa 30" i on el VIC-ETB es va portar la pitjor part fent 4rt. tot i ser el primer equip en entrar els 3 primers duatletes, és més en va entrar 5 abans que cap equip tingués 3 a meta, però les diferències eren tan petites que no va poder ser.