11/02/2013

DUATLÓ LA NOGUERA. PODIS ABSOLUTS PER RUVIRETA I AVENI

El passat diumenge 10 de gener es va disputar a Sant Llorenç de Montgai la II edició de la duatló de la Noguera. Una distància de 5km. de cursa a peu + 24km. de bici i 2'5km. de cursa a peu van haver de cobrir els duatletes.

Els duatletes VIC-ETB va n ser protagonistes d'aquesta prova, en categoria masculina va destacar Joan Ruvireta que va marxar sòl en bici amb el guanyador Xavier Torrades(Reus Ploms), i es van disputar el triomf a la darrera cursa a peu.

En categoria femenina, Verónica Aveni va aconseguir ser 3a. tot i haver de pedalar amb pedals no automàtics, degut a què es va deixar les sabates de ciclisme a casa.  Gran mèrit aquesta 3a. posició.

L'equip masculí VIC-ETB format per Ruvireta, Lázaro i Padrós es va classificar en 2a. posició a només 25" del guanyador, en Reus Ploms.

A nivell individual destacar als duatletes Martí Lázaro 7è abs. i 1r. sub23, Xavi Padrós 11è.abs. i 2n. Vet I., que també van pujar al podi.