21/01/2013

DUATLÓ RUBÍ I CROS DE VIC.

El diumenge 20 de gener de 2013 també es van disputar, dues proves amb representació de membres de la secció de triatló VIC-ETB. Una la I duatló de Rubí i l'altre una nova edició del Cros de Vic, i ja van XXXIII.

DUATLÓ RUBÍ

Aquesta prova va encetar la temporada de duatlons de carretera i les distàncies d'aquesta van ser 10/40/5, una olímpica per començar l'any no està gens malament. El CN VIC-ETB va tenir 2 representants, en Martí Quer que va aconseguir el seu millor resultat en una duatló fent un espectacular 4rt lloc, que poder hagués pogut ser podi si no arriba a ser per una petita equivocació a en bici a l'entrada de boxes.

L'altre representant va ser en Marc Castro, classificat en 56è. lloc. Destacar que tots 2 tenen com a un dels objectius de la temporada l'Ironcat a mitjans de maig.

Resultats complets aquí

CROS DE VIC

Aquesta prova organitzada pel CA VIC, va tenir com a debutants en la categoria popular als trijoves VIC-ETB, una nova experiència per enriquir la seva formació esportiva.

En categoria masculina, destacar la 3a. posició de Nil Masnou que d'aquesta manera pujava al podi. Però també el 4rt. lloc de Jaume Fontdevila, 6è. de Pau Moreno, 7è. Marc Vila, 9è. Roger Sellés, 10è. Arnau Serradesanferm, 12è. Adrià Brunet i 14è. Marc Gonzàlez.

En categoria popular femenina destacar la victòria de Núria Peix, fet que confirma la millora en aquesta disciplina.