17/04/2013

DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES. 5 PODIS VIC-ETB

El passat diumenge 14 d'abril es va disputar a la localitat de Sant Joan de les Abadesses la XX edició de la seva duatló. Aquesta va ser aplaçada del passat 24 de març a ara, degut a l'esborranc que es va fer a la carretera de Ripoll, i que ha obligat a l'organització ha fer un canvi de distància i recorregut.

Finalment aquesta XX edició, es va disputar en format sprint(5/20/2'5) amb un corre força dur per la localitat i una bici pel port de Santigosa d'anada i tornada.

El més destacat dels duatletes VIC-ETB va ser Martí Lázaro 6è.abs. i 1r sub23, seguit de Nil Masnou 7è.abs. i 1r júnior, Dani Bayès 8è. Absolut i Pep Serra 9è.abs. i 1r VET I. Destacar també a Roger Sellés que va trepitjar el podi en 2a. posició en la categoria júnior.

Pel que fa a la classificació per clubs, destacar l'equip masculí(Lázaro, Masnou; Bayès) que es va classificar en 2a.posició absoluta per darrera del REUS PLOMS i davant del PRAT TRIATLÓ.