13/11/2017

FRANCESC FREIXER I NOEMÍ MORENO GUANYADORS DEL DUATLÓ DE TAVÈRNOLES

Sis victòries en vuit edicions de la prova i un segon lloc, és el palmarès de Francesc Freixer al duatló de muntanya de Tavèrnoles. Una prova que domina a la perfecció, el segon classificat va ser Xavier Madrona i el tercer Albert Tarter del CN Vic ETB. Aquest va ser el podi masculí del VIII duatló BTT de Tavèrnoles, una any més el Vic ETB juntament amb la Federació Catalana de Triatló van organitzar el duatló, puntuable per la lliga catalana de duatlons. Un total de 210 duatletes van pendre part a la sortida per completar els 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de BTT i 3 quilòmetres de cursa a peu. El podi femení el va formar Noemí Moreno, Laura Terradas i Blanca Vallès.