25/01/2016

GRAN INICI DE LA TEMPORADA DE DUATLONS

VICTÒRIA ABSOLUTA DE L’IÑAKI BALDELLOU TERCER LLOC DE JOAN RUVIRETA I PRIMER LLOC PER EQUIPS.

No podia començar millor la temporada de duatlons de carretera, dissabte al matí a Canyelles, es va disputar el primer duatló de carretera de la temporada. Duatló distància esprint, 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de bici de carretera i 2 quilòmetres de cursa a peu. El duatló era puntuable per la lliga de clubs i la lliga catalana de duatlons.
El CN Vic ETB, va aconseguir uns grans resultats, Iñaki Baldellou va guanyar amb autoritat la prova que va dominar des del primer moment i el segment de bici va aconseguir un avantatge que ja no deixaria escapar. Joan Ruvireta va acabar tercer i Arnau Pericas 11è aconseguint els tres el primer lloc per equips absolut. Pep de la Mora va ser 12è absolut. A la categoria veterà 2 Enric Gil, va pujar el podi aconseguint el tercer lloc i Josep Mª Moreno va ser quart a la mateixa categoria.