31/01/2012

II DUATLÓ BTT TAVÈRNOLES

El passat 29 de gener de 2012 el CN VIC-ETB i l'Ajuntament de TAVÈRNOLES van organitzar la II duatló BTT de Tavèrnoles. Campionat de Catalunya de l'especialitat, puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya, la lliga de clubs i el circuit Terra Endins by Fanatik.

El matí va ser força fred, i les lleugeres nevades del vespre, a partir de 600m., va fer que els circuits fossin més exigents, però també més espectaculars. 5km. de cursa de muntanya, 19.1 de BTT i un bucle de 2'5km. pels paratges tavernolencs van deixar-nos una cursa pel record.

En categoria masculina, es va imposar l'actual líder del circuit i campió nacional de Catalunya, Ever Alejandro Gómez (CERR Igualda), seguit del folguarolenc Francesc Freixer, que va patir una desafortunada punxada en la seva BTT a falta de 2km. per arribar quan encapçalava la prova. Els va acompanyar al podi en Pau Zamora (CET Distance).

En categoria femenina es va proclamar campiona nacional de Catalunya Mariona Càtedra, seguida de Núria Espinosa (CT Granollers) i Teresa Pons (CET Distance).

El CN VIC-ETB vol agrair la col·laboració de l'ajuntament de Tavèrnoles, al seu alcalde, regidors i personal de l'ajuntament que ens ha recolzat en tot moment.

Capitol a part, els triatletes voluntaris del CN VIC-ETB, més de 60 al llarg de tot el cap de setmana. Marcant els recorreguts dissabte matí amb pluja i fred, estructurant la zona de sortida/arribada i boxes dissabte tarda, i desde primera hora del matí de diumenge. Atots ells MOLTES GRÀCIES!

La vessant esportiva del CN VIC-ETB va ser molt minsa, la gran majoria estaven a l'organització i es va reuduir en Xavi Padrós, que va guanyar la categoria veterans I, en David Gutierrez (71è) i en Jordi Fontseca (161è).