12/11/2018

IX DUATLÓ DE TAVÈRNOLES

Diumenge es va disputar una nova edició del duatló de muntanya de Tavèrnoles, duatló esprint, 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de btt i 2 quilòmetres de cursa a peu. Un total de 185 duatletes van prendre part a la sortida. La prova era puntuable per la lliga de clubs i la copa catalana. El duatló organitzat pel CN Vic ETB, l’Ajuntament de Tavèrnoles i la Federació Catalana de Triatló, va ser un èxit de participació i organització.
Francesc Freixer es va endur la victòria per setena vegada, va guanyar per davant de Xavier Madrona i Albert Camps. Francesc va completar la prova amb 1 h 29 min. En categoria femenina va guanyar Laura Terradas, segona Noemí Moreno i tercera Sílvia Roura.