15/11/2011

PODI VETERÀ DE XAVI PADRÓS A LA DUATLÓ BTT VILADECAVALLS

Diumenge 13 de novembre es va disputar a Viladecavalls la duatló Btt de la localitat. 6km de cursa a peu, 20km. BTT i un altre cop 4km. de cursa a peu, van ser la distància que van haver de patir els 214 duatletes que van acabar la prova.

Per part del CN VIC-ETB, van pendre la sortida 3 duatletes. El més destacat va ser Xavi Padrós, que es va classificar en 10a. posició absoluta i 2n. en VET I en la estrena de la seva nova categoria.

Albert Fumanyà es va classificar 76è absolut, i el seu germà Gerard es va haver de retirar per problemes mecànics.