20/06/2013

TRIATLÓ BTT BALAGUER. PODI ABSOLUT DE PADRÓS I VICTÒRIA DE L'EQUIP MASCULÍ

El passat dissabte 15 de juny es va disputar sota una intensa calor el triatló BTT Balaguer, 1a. prova puntuable del circuit català, lliga de clubs i campionat nacional de Catalunya de triatlons BTT.

El més destacat del VIC-ETB a nivell individual va ser el 3r.lloc absolut de l'incombustible Xavi Padrós, que també va es va classificar en 2n.lloc de VET I. Martí Lázaro 4rt.abs. i 1r.sub23, Ramon Salvans que tot i arribar al límit i deshidratat va assolir la 5a,posició absoluta i 2n.sub23. Destacar també al més jove de l'expedició, en Nil Masnou que es va classificar 10è.abs. i 1r júnior.

L'equip masculí VIC-ETB (Padrós, Lázaro i Salvans) va guanyar la classificació per equips, colocant-se provisionalment al capdavant de la Lliga de clubs.