05/08/2013

TRIATLÓ BTT LA MOLINA. VICTÒRIES DE GALÍCIA, RUVIRETA I EQUIP MASCULÍ.

Diumenge 4 d’agost es va disputar a l’estació d’esquí de la Molina la darrera prova del circuit català i lliga de clubs de triatló de muntanya. 700m. De natació, 20km. BTT(3 voltes) i 5km. Córrer(2voltes) va haver de fer els més de 200 participants, 24 dels quals triatletes VIC-ETB amb resultats espectaculars dels nostres.

En categoria masculina Joan Ruvireta va imposar un fort ritme des de bon principi, marxant sòl al segment de natació, posició que no abandonaria fins la línia d’arribada, en Joan no es va deixar anar en cap moment tot i els 3’ d’avantatge que portava al 2n.class, ja que la classificació per equips estava a l’aire.

En categoria femenina la Clàudia Galícia va patir fins al final per imposar-se a la prova, va sortir darrera al segment de natació, la seva bona bici li va fer recuperar fins posar-se líder a la T2, amb una avantatge de 59” respecte la 2a.classificada, la Mercè Tusell. Però la millor cursa d’aquesta última va fer que a la l’arribada només hi hagués una diferència de 35 segons.

L’equip masculí es va imposar amb claredat, 8 triatletes del VIC-ETB es van col·locar al Top 20 i 4 al Top 10, finalment el VIC-ETB (Ruvireta, Lázaro, González) va pujar al lloc més alt del podi per davant del Reus Ploms i el Medina Competició.

En categories, destacar als júniors VIC-ETB Nil Masnou i Roger Sellés que van finalitzar 1r. I 2n. Respectivament, i en categoria sub23 en Martí Lázaro i Ramon Salvans finalitzant en 2n. I 3r. Lloc respectivament.