26/04/2012

TRIATLÓ DE BLANES. VICTÒRIES DE RUVIRETA I FERRER!!!

El passat 22 d'abril de 2012 l'equip del VIC-ETB, va disputar la triatló de Blanes. primera prova del circuit català de triatló. El domini del nostre club va ser aclaparador, victòries absolutes en categoria femenina i masculina, equip masculí, junior masculí, sub-23 femení i podi a diverses categories.

En categoria masculina el guanyador absolut i primer líder del circuit va ser Joan Ruvireta, imposant-se amb autoritat al segment a peu. Destacar també en Pau Moreno, 5è classificat absolut i 1r. júnior i Martí Quer que amb la 7a. posició absoluta i la suma de temps d'en Pau i en Joan van donar al VIC-ETB la 1a. posició absoluta per equips.

També van fer podi en Xavi Padrós com a 2n veterà i Gerard Fumanya 3r. sub-23

En categoria femenina la victòria absoluta va ser per Ester Ferrer venint desde darrera i fomentant la victòria en la seva cursa a peu.

També destacar a Núria Peix, que va liderar la prova en solitari fins a la T2 i que finalment es va classificar 4a. absoluta i 1a. sub-23.