16/07/2013

TRIATLÓ DE LA VILA I ALTRIMAN. CLÀUDIA GALÍCIA 2A.!

Dues proves més es van disputar diumenge 14 de juliol, per una banda la Triatló Sprint (750/20/5) de la Vila i als Pirineus francesos una nova edició del duríssim Altriman on vam tenir representació en la mitja distància (1900/92/21)

Al triatló que es va disputar a la capital catalana Clàudia Galícia va fer 2a.absoluta, recuperant moltes posicions a la bici i consolidant la posició a la cursa a peu.

Destacar també als triatletes VIC-ETB Ramon Salvans, que es va classificar 12è.absolut després de realitzar una gran prova, i a David Sanglas 456è. class.

Als Pirineus francesos, concretament a la zona de Matemale(Les Angles) es va disputar la prova de mitja distància, on el triatleta VIC-ETB Xavi Padrós va realitzar un meritori 12a.posició. Aquesta prova destaca per la duresa del tram en bici.