12/08/2013

TRIATLÓ DE TARRAGONA. Victòria d'Aveni i 2n.lloc de Peix!

El cap de setmana del 10 i 11 d'agost es va disputar una nova etapa del circuit Wild Wolf triathlon series by Polar, aquest cop a Tarragona. Dissabte triatló Sprint(750/20/5) i diumenge la prova olímpica(1500/40/10).

Domini del VIC-ETB en categoria femenina, on les dues representants del nostre club van fer 1a. i 2a. La prova femenina va donar-se la sortida a les 11:30, sota una intensa xafogor i en un circuit totalment pla, íntegrament a les instal·lacions del Port de Tarragona.

La natació va ser dominada per la nostre triatleta Núria Peix, en segon lloc Anna Flaquer i en 3a.posició a 1'30" la Verónica Aveni. En bici, mentre la Núria augmentava la seva avantatge fins els 3', la Verónica s’ajuntava amb l'Anna Flaquer i baixaven juntes a la T2. A partir d'aquí 10km. en un circuit de 4 voltes, va ser un duel entre les nostres i on Verónica Aveni es va alçar amb la victòria final al agafar a la Núria al darrer km.

Pel que fa els nois, van ser els més matiners, tirant-se a l'aigua a les 08:30 del matí. El més destacat va ser Joan Ruvireta, que en tot moment va estar al grup que empaitava al líder, el subcampió del món sub23 Fernando Alarza. Al final es va haver de conformar amb la medalla de xocolata, una 4a. posició de molt mèrit pel gran nivell de la prova. Destacar també a Pep de la Mora que va aconseguir classificar-se en 10a.posició.

Dissabte es va disputar la prova Sprint, on el júnior Roger Sellés es va classificar 13è. de la seva sortida.