19/09/2012

TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR. DOBLET DEL VIC-ETB

Victòries espectaculars de Joan Ruvireta en categoria masculina i de Clàudia Galícia en categoria femenina el passat dissabte 16 de setembre al triatló olímpic(1500/40/10) de Tossa de Mar.

Doncs sí, el triatló olímpic més dur del país, amb un sector ciclista de 45km. on es puja l'alt de Tossa i el Coll de Sant Grau va ser dominat pels nostres triatletes.

En categoria masculina Joan Ruvireta va dominar la prova desde bon principi, on a la natació ja va sortir al grup capdavanter i va ser acompanyat la primera part de la bici per Xavi Boneta i en el tram final per Jordi Vilà, amb el que va arribar a la T2. Finalment a la cursa a peu tot i arrossegar una lesió al soli que no el deixa entrenar amb normalitat a peu, va imposar-se amb més de 50" d'avantatge.

Per la seva banda Clàudia Galícia va fer una cursa totalment diferent, va sortir endarrerida a l'aigua, però el seu potencial en bici afavorida per un dur recorregut va fer que es baixés a la T2 juntament amb la 1a. i 2a. classificada, finalment a la cursa a peu va poder deixar les seves dues rivals adjudicant-se la prova.

Destacar també al nostre triatleta Enric Corder, que reapareixia després de la seva caiguda en bici l'agost passat i que tot i no està recuperat va assolir una meritòria 220a. posició, sumant d'aquesta manera un altre entrenament de cara al seu gran objectiu, el Challenge de Calella (3800/180/42,195) a finals de setembre.