09/07/2013

TRIATLÓ PONT DE SUERT. VICTÒRIA DE JOAN RUVIRETA I EQUIP MASCULÍ, i 2a. CLÀUDIA GALÍCIA!

El passat diumenge 7 de juliol es va disputar a la localitat lleidatana de Pont de Suert una nova edició de la triatló olímpica de Pont de Suert, prova puntuable pel circuit català i la lliga de clubs de triatló.

Nova demostració de força de Joan Ruvireta, que un cop més va aconseguir la victòria absoluta, 1a. en la seva carrera en aquesta distància, després de sortir davant de l'aigua juntament amb Xavi Torrades i deixant-lo al tram de bici camí de Boí. A la cursa a peu va aguantar la distància respecte al segon classificat que tot i tenir la victòria a la butxaca va lluitar fins al final per la classificació per clubs.

En categoria femenina, Clàudia Galícia es va classificar en 2n. lloc per darrera d'Anna Flaquer, la Clàudia va sortir 6' darrera d'Anna Flaquer a l'aigua, minuts que va recuperar en un espectacular tram de bici, arribant a la T2 plegades, però el sobresforç realitzat en aquest tram ho va apagar a la cursa a peu, defensant la 2a. posició sense problemes.

Destacar també a Martí Lázaro 6è.class. abs. i 1r.sub23, Pau Moreno 10è.abs i 2n sub23, Arnau Serradesanferm "novell" a la distància 18è.abs. i 1r. júnior.