30/01/2011

VI DUATLÓ BTT FOLGUEROLES

El passat diumenge 30 de gener de 2011, es va disputar la VI edició de la duatló de Folgueroles. Un total de 180 duatletes absoluts i 40 duatletes infantils van fer de la població natal de Jacint Verdaguer l'epicentre del duatló nacional.

Prova puntuable pel circuit català de duatló i circuit Terra Endins va tenir com a guanyadors al Folguerolenc i ex-CN VIC-ETB Francesc Freixer i a Silvia Pineda.

Per sobre de tot cal destacar a tots els voluntaris que han fet realitat aquesta prova, sembla un tòpic però un exemple es clarificador:

• Dissabte 29 de gener (dia anterior a la prova) a les 14:00 hores ens van comunicar que degut a un enterrament era imprecindible fer un canvi de lloc per la zona de sortida/arribada, doncs bé, al llarg de la tarda es va modificar part de recorregut, circulació i situació de boxes,..etc.