25/02/2019

COPA CATALANA BTT A BANYOLES

Diumenge es va disputar a Banyoles  la primera prova de la Copa Catalana de BTT, en la que també ha estat la primera prova de la Super Cup Massi. És una cursa internacional que ha portat un bon grapat dels i les millors especialistes del món de la BTT.
La secció de ciclisme del club, Jufré Vic ETB, i va participar amb un bon nombre d’esportistes que van aconseguir els següents resultats.
Categoria sub23: Oriol Gay 38è, Oriol Muntanyola  44è, Oriol Sirera 55è, Guillem Marsó 77è, Gerard Moya 91è i en categoria sub23 femení cal destacar la , Mar Soler, que va ser 14ena.
A la categoria júnior Gil Llado 109è Pol de Valicourt 130è,
A la categoria Cadets, tenim un gran potencial i amb un nombre important de ciclistes els resultats van ser els següents:  Daniel Hausman 5è, Lluc Coma 14ª, Adrià Franquesa 30è, Marc Codinach 65è, Raül Giron 72è, David Morell 81è, Pau Pares 102è, Arnau Prieto 113è, Pau Morilla 117è i Nil Ceamanos 118è.