04/03/2019

LA SECCIÓ DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB HA COMPETIT A DOS FRONTS

Aquest cap de setmana la secció de ciclisme Jufré Vic ETB ha competit a dos fronts. A Porqueres la primera prova de l’Open Kid Cup Girona de BTT i l’equip cadet de carretera a Ripoll al trofeu Vila de Ripoll.
A Porqueres i va participar un nombre important de l’equip, amb uns bons resultats perquè seguim la linia dels podis de l’any passat i els que canvien de catagoria s’han adaptat molt bé. A la categoria sub 23 l’Oriol Sirera va ser segon. A la categoria infantil, Adrià Pericas va ser 5è, Marc Collell 8è, Aleix Casanovas 13è i Roger Molas 26è. En categoria femení infantil la Laia Cercuns va ser segona. A la categoria aleví, Roc Cubi va aconseguir la victòria, Marc Albaladejo 10è, Oriol Danti 15è i Aitor Martinez 16è. A la categoria Principiants, Martí Collell va ser tercer, Ot Bayés 7è, Oriol Amblàs 25è i Joel Muñoz 26è. I a la categoria del benjamins, Marc Danti va ser primer, Gil Clapès segon, Lluc Bayés 5è i Pol Albaladejo 6è. Queralt Cubi va ser sisena.
Pel que fa als de carretera també molt contents ja que l’Adrià Franquesa ha pugut entrar en el primer pilot acabant 9è i la resta de corredors han demostrat una bona adaptació a la catagoria entrant a la zona mitja de la classificació, tenin en compte que la majoria són de primer any.