02/05/2016

LA SECCIÓ DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB COMPETEIX A BON NIVELL EL PASSAT CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana la secció de ciclisme ha competit en dos llocs Copa Catalana Internacional de BTT Biking Point de la Vall de Lord, Sant Llorenç de Morunys on  van participar  Oriol Sirera aconseguint el 28è lloc de la general i Guillem Marsó 33è. En categoria benjamí en Marc Albaladejo va ser tercer i va segon de la classificació general.

Pel que fa als cadets van participar a Palafrugell, al Memorial Antonio Miguel Ramírez. La prova constava de dues etapes la primera de 61 quilòmetres i la segona de 51 quilòmetres. Els tres joves cadets de la secció Jufré Vic ETB que van participar van ser Albert Noguer, Guillem Camps i Arnau Folch. Els resultats van ser els següents.

1a etapa: Palafrugell- Alt del Far de Sant Sebastià (61 quilòmetres)