27/04/2016

LA SECCIÓ DE CICLISME JUFRÉ VIC ETB PARTICIPA TOT EL CAP DE SETMANA EN DIFERENTS FRONTS.

Durant tot el cap de setmana es van disputar diferents proves de ciclisme, per una banda es va fer la Copa Catalana Internacional de BTT Barcelona, l’Oriol Sirera va fer el 67è de la categoria Elit i el 27è sub 23, en Guillem Marsó va fer 68è elit i 20è júnior.
També es va disputar l’open infantil BTT a Altafulla i en Marc Albadalejo va guanyar la prova, primera cursa que guanya l’escola de ciclisme, la bona feina va donant els seus fruits.
Finalment es va disputar el Prat del Llobregat una cursa de categoria cadet, on l’equip va obtenir un excel.lent sisè lloc per equips, individualment els resultats van ser els següents: