26/07/2014

2a. TRIATLÓ D'OSONA. Victòria de Núria Peix i dels voluntaris

Èxit en la segona edició del triatló del cor de Catalunya. Després d'haver d'ampliar el nombre de participants a causa de la gran demanda, més de 450 inscrits han pres la sortida en les aigües del pantà de Sau per acabar el seu recorregut pel centre històric de la capital d'Osona. Nan Oliveres i Núria Peix ( C.N. Vic-Etb ) han estat els guanyadors absoluts i el C.E. Triathlonbcn i el C.N. Reus Ploms els clubs guanyadors en homes i dones.

En un matí assolellat, a les 11:15 és donava la sortida a la segona edició del Triatló d’Osona, triplicant el nombre de participants respecte la primera edició.

El primer segment de la prova eren els 750 metres de natació al pantà de Sau. Seguidament el circuit de bici, un circuit lineal de 24,4 quilòmetres pel parc natural de les Guilleries fins a arribar a la plaça major de Vic, per fer l’últim tram de cursa a peu de 5 quilòmetres pels llocs més emblemàtics de la capital d’Osona.

Nan Oliveres va dominar de principi a fi la prova, només Guillem Rojas li va posar les coses una mica difícils a l’aigua i a la bici, a la cursa a peu però en Nan va ser molt superior i es va imposar per segon any al triatló d’Osona.

En categoria femenina, clar domini de la triatleta de casa i del CN Vic ETB Núria Peix, que va dominar de principi a fi, guanyant amb claredat.

Èxit total de participació i organització, que dóna molts bons presagis de cara a altres edicions, El CN Vic i la UVic valoraven molt positivament com havia anat la prova, i destacaven que gràcies als més de 100 voluntaris havia set possible l’èxit de la cursa.