16/07/2014

TRIATLÓ VITÓRIA. Victòria de Joan Ruvireta, per equips i millor marca Ironman del club!

El passat diumenge dia 13 de juliol, és va celebrar a la capital d’Euskadi, una nova edició del triatló Vitória de Mitja(1900m. natació, 94Qm. bici i 21Qm. Córrer) i Llarga distància(3800m. natació, 180Qm. bici i 42Qm. Córrer). aquest event aplega més de 1600 triatletes en un recorregut pràcticament pla a la bici i cèntric i rapidíssim a la cursa a peu.

El CN Vic ETB, va aconseguir uns excel·lents resultats, anem per parts. En la distància Half, és on es va aconseguir els resultats més destacats: en Joan Ruvireta va sortir 2n. de l’aigua i agafant el cap de cursa els primers quilòmetres de la bici, lloc que no va deixar fins a final de la prova. Però no va ser tant fàcil ja que al km.10 de cursa a peu el 2n. Classificat  es va apropar a 50”, moment en el que Joan Ruvireta va incrementar el ritme per imposar-se amb autoritat amb un temps de 04h02min. Victòria doncs de prestigi per en Joan, una més aquesta temporada i de nou a Euskadi després del seu 3r.lloc a Zarautz. A nivell col·lectiu Pep de la Mora 14è i Adrià Brunet 16è van sumar amb en Joan Ruvireta per aconseguir la victòria per equips. També van participar per part del VIC-ETB i van aconseguir acabar el Half, Màrius Blanch, Carles Escarrè, David Sanglas, Ernest Baget.En categoria femenina Verónica Aveni va aconseguir un excel·lent cinquè lloc en categoria elit, fent una cursa molt regular en tot moment.

En Llarga distància, molts bons resultats també dels triatletes del CN VIC-ETB, aconseguint també la victòria per equips. Xavi Nuñez va aconseguir la novena posició absoluta amb un temps de 09h15min. i millor marca del club de tots els temps.  Joan Alvarez 27è i segon del GGEE 35-39 amb un temps de 09h43min., Isidre Bancells 87è i 24è del GGEE 35-39 amb un temps de 10h09min. i finalment Gerard Serra amb un temps de 10h.47’. La creu de l’expedició va ser en Martí Quer que per una forta deshidratació va haver de plegar els primers kms. de cursa a peu.