10/06/2013

CAMPIONAT D'ESPANYA PER AUTONOMIES. CATALUNYA, PEIX I RUVIRETA SUBCAMPIONS D'ESPANYA!

El passat cap de setmana del 8 i 9 de juny es va disputar sota la pluja de Gijón el campionat d'Espanya de triatló per autonomies, aquesta competició que es disputa per seleccions tenia convocats dos triatletes VIC-ETB, Núria Peix i Joan Ruvireta.

Dissabte es va disputar la prova individual, tant femenina com masculina, aquesta consta de 6 triatletes per autonomia i sexe, puntuant els 4 millors masculins i femenins. Els 2 representants VIC-ETB van classificar-se com a 3rs. catalans puntuant per Catalunya.

En categoria femenina, Catalunya es va classificar en 2n. lloc per darrera de Galicia, i en categoria masculina els nois catalans van guanyar després d'una forta bici on van marxar tots 6 i amb només 2 representants de Galicia.

Per tant, tot es decidiria el diumenge, que es la disputava la prova de relleus mixtes supersprint(300/8/2) on Núria Peix va fer un de les postes. La superioritat de Galicia va imposar-se relegant a Catalunya a la 2a.posició, mateixa que ocuparia a la general.