10/06/2013

TRIATLÓ DE MANRESA. VICTÒRIA DE VERÓNICA AVENI

El passat dissabte 8 de juny es va disputar al parc de l'agulla de Manresa la 15a.edició del triatló sprint(750/20/5), puntuable pel circuit català de la FCT i campionat de Catalunya Universitari.

Verónica Aveni va guanyar la classificació absoluta, sortint colider al segment de natació, aguantant la posició en bici i augmentant la distància al segment de cursa a peu. Cal destacar que Verónica Aveni va guanyar aquesta prova els anys 2000 i 2001.

Altres triatletes destacats van ser Arnau Serradesanferm 14è.abs. i 1r júnior, Pau González 16è. abs. i Ramon Salvans 23è.abs. i 3r.sub23. L'equip masculí format pels anteriors triatletes es va classificar en 5è.lloc.