23/09/2013

CN VIC-ETB MASCULÍ CAMPIÓ DE LA LLIGA NACIONAL CATALANA DE CLUBS DE TRIATLÓ 2013

El passat diumenge 15 de setembre es va disputar a la localitat costanera de Calafell la darrera prova puntuable de la lliga nacional catalana de clubs de triatló 2013, i després de 11 proves puntuables el VIC-ETB es va proclamar campió per primera vegada a la seva història.

Tot i que matemàticament la victòria es va aconseguir el passat 7 de setembre a la triatló de Banyoles, oficialment no s’ha aconseguit fins a la finalització de la darrera prova.
Pel que fa a la Triatló de Calafell, la més destacada va ser Núria Peix, aconseguint la 3a.posició absoluta i la 2a.sub23. Núria Peix es va mantenir sempre al capdavant de la cursa, augmentant l’avantatge vers el grup perseguidor amb les seves 2 companyes d’escapada, Laura Gómez i Anna Flaquer. Finalment tot es va decidir a la cursa a peu.

En categoria masculina, destacar a Ramon Salvans, 38è.classificat absolut i 3r.sub23, l’equip masculí (Salvans, Masnou, Solà) es va classificar en la 33a.posició.