23/09/2013

EXTREMMAN MENORCA: ”Verónica Aveni i Joan Ruvireta podi”

El passat diumenge 15 de setembre es va disputar a la localitat menorquina de Fornells una nova edició del Extremman Menorca (1900/86/21), més de 750 triatletes i un paisatge impressionant van veure com Verónica Aveni i Joan Ruvireta pujaven al podi.

A les 07:30 del matí, en un dia assolellat i ventós es va donar la sortida perquè tots els triatletes fessin un recorregut d’una volta de 1900m. Nedant, 3 voltes en bici per l’interior de Menorca i 2’5 voltes de dura cursa a peu pel litoral de Fornells.
Quatre van ser els representants del VIC-ETB, els més destacats van ser Verónica Aveni, que va finalitzar en 2a.posició, mantenint aquesta posició des de la sortida de l’aigua fins al final de la cursa, amb un temps total de 4h.52’.

Per la seva banda Joan Ruvireta després de fer una natació al grup capdavanter format per 2 triatletes més, va anar acompanyat de Xavi Llobet fins al principi de la 2a.volta, moment que va agafar el capdavant de la cursa i augmentant la seva avantatge fins abaixar-se a la T2 amb més de 6’ d’avantatge. En aquest punt en Joan, amb una lesió al periosti que arrossega des de fa setmanes va fer una cursa a peu controlada i molt per sota de les seves possibilitats fins aconseguir una 3a.posició meritòria i inesperada amb 4h.08’

Els dos integrants de l’expedició que resten van ser Pep de la Mora que va finalitzar 20è. amb un temps de 4h.28’ i Martí Quer 22è. amb 4h.30’