17/09/2013

GALÍCIA I RUVIRETA CAMPIONA I SOTSCAMPIÓ D'ESPANYA ABSOLUTS, I EL VIC-ETB MASCULÍ SOTS CAMPIÓ D'ESPANYA DE TRIATLÓ CROSS.

El passat diumenge 15 de setembre es va disputar a la localitat murciana de Mazarrón el campionat d'Espanya de triatló cross(1000/18.9/6). Un dia calorós amb un circuit rocós i exigent va servir perquè el VIC-ETB aconseguís uns resultats històrics.

A les 09:20 del matí es va donar la sortida als júniors, l'equip VIC-ETB estava format per Nil Masnou, Roger Sellés i Arnau Serradesanferm. El més destacat va ser Roger Sellés que després de sortir al top 20 de l'aigua, va baixar-ne de la bici el 12è. i després d'una espectacular cursa a peu es va classificar en 5a. posició. El 7è. classificat va ser Arnau Serradesanferm fent una prova molt regular en tot moment. La mala sort va anar a càrrec de Nil Masnou, que a la 1a.volta de bici va tenir una punxada i va haver de plegar quan anava situat entre els 10 primers de la cursa.

A les 11:20 es va donar la sortida a l'elit femení i la Clàudia Galícia després d'un segment de natació bastant dolent, va imposar el seu potencial a la BTT fins col·locar-se líder de la prova, a la cursa a peu va saber administrar la seva avantatge fins proclamar-se campiona d'Espanya absoluta de triatló Cross.

A les 13:00 i sota un sol de justícia es va donar la sortida a l'elit masculí, 7 integrants del VIC-ETB  van prendre part i el més destacat va ser Joan Ruvireta que després de sortir al capdavant al segment de natació, es va baixar 2n. a la cursa a peu i va patir per mantenir la posició, ja que arrossega una lesió a la tíbia que l'impedeix rendir al màxim nivell. Tot així va assolir els sots campionat d'Espanya de triatló Cross.

Destacar i molt el sots campionat per clubs de l'equip masculí VIC-ETB, l'equip format per Joan Ruvireta, Martí Lázaro i Pau Moreno va donar el millor de si mateix per aconseguir pujar al 2n graó més alt del podi.