21/09/2011

DESAFÍO DOÑANA, DUATLÓ DE BELLMUNT I CURSA DELS MOLINS

Aquí teniu una petita crónica del frenetic cap de setmana 17 i 18 de setembre de 2011

DESAFÍO DOÑANA (Huelva)

El cap de setmana passat es va disputar aquesta espectacular prova que es disputa pels voltants del parc natural de Doñana (Huelva), concretament té la seva sortida a San Lucar de Barrameda i final a Matalascañas. les distancies són: 169km. en bici de carretera, 1000m. nedant contra corrent i 30km a peu per la platja.
Un triatleta del CN VIC-ETB, concretament en Xavi Padrós àlias "Pantani" és va desplaçar fins al sud de la península per fer aquesta prova, i va finalitzar en 20a. posició.

DUATLÓ DE MUNTANYA DE BELLMUNT

La prova disputada a Sant Pere de Torelló, va ser la 2a. del circuit de Terra Endins 2012 i es va donar la sortida a les 09:30 del diumenge 18 de setembre.
El CN VIC-ETB va estar present al podi masculí amb Albert Tarter, i en categoria femenina amb Clàudia Galicia tots finalitzant en 3a. posició.

CURSA DEL MOLINS (Calldetenes)

Diumenge 18 de setembre també es va disputar la popular cursa dels molins de Calldetenes, sobre un recorregut de 10km, els atletes del CN VIC-ETB van ser els grans dominadors de la prova, finalitzant Marc Grifoll, Joan Alvarez i Martí Quer en segona, tercera i quarta posició respectivament.