28/09/2011

TRI DE CALAFELL. CAMPIONS DE CATALUNYA JUNIOR PER EQUIPS!!!

El passat diumenge 25 de setembre es van disputar a Calafell tres triatlons, on es van trobar més de 1300 triatletes.

En el triatló de Calafell el matí va començar a les 08:00 del matí amb la disputa de la triatló olímpica (1500/40/10),  un sol representant del CN VIC-ETB va disputar aquesta prova, concretament en Pep de la Mora que es va classificar en 7a. Posició.

A les 10:00 es va donar sortida a la 1a. triatló esprint (750/20/5), campionat de Catalunya junior per equips  on es van trobar els federats masculins de les següents categories: junior, absolut i veterans. I és aquí on l’equip junior del CN VIC-ETB format per Pau Moreno, Jaume Fontdevila i Xevi Parareda es va proclamar campió de Catalunya, a més de classificar-se 4rt. equip absolut. A nivell individual destacar:

• Pau Moreno    17è. Class. Absolut i 3r. Class. junior
  • Jaume Fontdevila       19è. Class. i 4rt. Class. junior
  • Xevi Parareda48è. Class.
  • Marc Vila       59è. Class
  • Carles Escarré            144è. Class.
  • Jordi Estrada  149è. Class.
  • Victor Alguero           198è. Class.
  • Miguel Castillo           247è. Class.

A les 11:00 es va donar la sortida al 2a. Triatló esprint (750/20/5) amb les categories cadet, veterà II i III masculí i totes les categories femenines. Destacar  el 7è. lloc de l’equip femení del  CN VIC-ETB i a nivell individual a: