06/05/2014

EQUIP MASCULÍ VIC-ETB 5È. AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

Dissabte 3 de maig a la platja del Prat de Llobregat es van trobar els millors equips del circuit català de triatló per disputar el Campionat de Catalunya per equips, 3a. Prova puntuable per l circuit català i la lliga de clubs de triatló de la FCTRI. El CN VIC-ETB va portar representació en categoria masculina.

Aquesta competició que es disputa en modalitat esprint (750/20/5) te la peculiaritat que es disputa per equips de 6 triatletes, on puntua el temps del 4rt integrant i on sempre han d’anar junts. A més les sortides es donen cada 1’.

Doncs l’equip masculí del VIC-ETB format per Toni Manzaneque, Arnau Serradesanferm, Pau Moreno, Ramon Salvans, Adrià Brunet i Pep de la Mora va assolir la 5a.posició final.