06/05/2014

JOAN RUVIRETA I L'EQUIP MASCULÍ DEL VIC-ETB CAMPIONS D'ESPANYA DE TRIATLÓ CROSS

Cap de setmana intens a la localitat costanera de Calella de la costa, dissabte es va disputar el Campionat d’Espanya de duatló cros absolut, categories, clubs i grups d’edat. I el diumenge el mateix però de triatló cros.

Els èxits més importants els va assolir el CN VIC-ETB diumenge, al campionat d’Espanya de triatló Cros(1000/20/6) on Joan Ruvireta va dominar la prova des de el primer metre de l’aigua on va escapar-se amb l’andalús Raso(Tri Marbella), un feta la transició i agafada la BTT i fer l’exigent circuit de 2 voltes, en Joan va obrir forat i va aconseguir abaixar-se a córrer amb prop de 4’ respecte el 2n. Classificat. a la cursa va administrar l’avantatge fins proclamar-se el primer campió d’Espanya absolut masculí del VIC-ETB. Els 3 companys d’equip de Ruvireta van fer un gran paper aconseguint Martí Lázaro el 10è. Lloc i 4rt sub23, Ramon Salvans 12è. i Pau González 16è.

L’equip del CN VIC-ETB format per Joan Ruvireta, Martí Lázaro i Ramon Salvans es va imposar amb claredat a la resta assolint també per primer cop en categoria absoluta el campionat d’Espanya de clubs pel VIC-ETB.
En categories destacar 2 subcampions d’Espanya del CN VIC-ETB, la Núria Peix en categoria sub23 i en Nil Masnou en categoria júnior. Destacar també a Toni Casals, que va fer 4rt. en GGEE 40-44

Però dissabte també va haver-hi representació del VIC-ETB al Campionat d’Espanya de duatló Cross, i el més destacat va ser en Nil Masnou que va assolir la 3a. Posició en categoria júnior. Destacar aquest jove júnior que va assolir podi tant en duatló com triatló.

En competició elit absoluta un únic representant VIC-ETB, en Xavi Padrós que va aconseguir la 19a.posició. En categoria open destacar a Enric Martínez, David Domínguez i Ramon Salvans Bover que es van classificar 4rt., 6è i 8è. respectivament.