15/05/2014

FASTTRIATHLON. 2n.lloc de Joan Ruvireta i victòria per equips masculins

El passat dissabte 10 de maig es va disputar a les instal·lacions del canal olímpic de Castelldefels, la 5a.prova puntuable del circuit i la lliga de clubs de triatló, el Fasttriathlon esprint (750/20/5). Gran jornada pel VIC-ETB, amb un 2n. lloc de Joan Ruvireta i la victòria per equips masculins.

En Joan va sortir de l'aigua al grup capdavanter, on en Cesc Godoy després d'una ràpida T1 va aconseguir uns segons d'avantatge, en Joan amb 5 triatletes més va formar el grup perseguidor, que no va poder retallar distància al triatleta internacional. Per tant, tot es va decidir a la cursa a peu, on el centellenc després d'una lenta T2 i sortir últim del seu grup, va fer una espectacular cursa a peu fins arribar aconseguir el 2n.lloc després d'un frec a frec amb el triatleta olotí Aleix Domènech.

A nivell col·lectiu, destacar la victòria de l'equip masculí del VIC-ETB, que amb el 2n.lloc de Joan Ruvireta, el 12è. de Pau Moreno i el 15è. de Pep de la Mora que van acoseguir imposar-se per 11" a l'equip local el Fasttriathlon.