20/05/2014

Triatlons de Sant Feliu de G. i Lloret de M.

El passat cap de setmana del 17 i 18 de maig es va disputar a la Costa Brava els triatlons de Sant Feliu de G. i Lloret de M., tots dos en categoria esprint(750/20/5) i puntuables pel circuit català i la lliga nacional de clubs de la FCTRI.

Dissabte 17 de maig a la tarda va tenir lloc a Sant Feliu de G. el primer triatló del cap de setmana. Natació al costat del port, bici d'anada i tornada per la carretera de Tossa i córrer pel passeig marítim fins l'espigó del port. El més destacat del VIC-ETB va ser en Toni Manzaneque 20è.class, seguit d'Oriol Duran 22è. i del júnior Arnau Serradesanferm que va pujar al podi a l'aconseguir ser 3r. a la seva categoria.

A nivell col·lectiu, els tres citats anteriorment van fer classificar el VIC-ETB a la 5a. posició en clubs masculins.

Diumenge 18 va ser torn del triatló de Lloret de M., en aquesta ocasió les noies del VIC-ETB van tenir una gran jornada, anem per parts:

A nivell individual destacar a Núria Peix, que va aconseguir la 2a.posició absoluta després de sortir 1a. de l'aigua juntament amb 2 rivals, fer una bici amb Anna Flaquer, i jugant-se la victòria amb aquesta última a la cursa a peu. Finalment, el millor córrer de l'Anna es va imposar.

I a nivell col·lectiu aquest cop l'equip femení, integrat per Núria Peix, Imma Vila i Teresa Pou va pujar a la 2a.posició de clubs per darrera el Fasttriathlon. En homes l'equip format per Arnau Serradesanferm, Xevi Solà i Adrià Fuente va assolir el 4rt.lloc.

A nivell individual masculí el més destacat va ser el primer lloc en categoria júnior d'Arnau Serradesanferm.