02/07/2012

IRONMAN ÀUSTRIA. 01/07/2012

El primer de juliol de 2012 es va disputar a la localitat Austríaca de Klagenfurt una edició més del IM Àustria. Les distàncies les de sempre: 3800m. natació, 180km. bici i 42.195 metres a peu.

El VIC-ETB va estar representat per 3 dels millors triatletes de llarga distància que tenim, Martí Quer, Jordi Puigdollers i Roger Pasarell.

Les condicions meteorològiques no van ser les millors per una prova de resistència, fet que va fer més dura la prova i que no fos el millor dia per aconseguir una bona marca. Temperatures de fins a 35ºC van fer patir de valent a tots els participants. Només una dada, el guanyador d'aquest any ha invertit 27 minuts més que el guanyador de l'any anterior.

Més de 2000 participants, amb les inscripcions esgotades fa 1 any fan d'aquest esdeveniment un dels més importants a la regió austríaca de Karntën.

Martí Quer  es va classificar el 61è. absolut i 11è. del seu grup d'edat, fent una cursa de menys a més, aquí teniu els seus parcials:

Swim: 1:05:57
Bike: 5:11:58
Run: 3:19:50
Overall: 9:42:41

Jordi Puigdollers es va classificar el 347è. absolut i 74è. del seu grup d'edat, a l'igual que en Martí fent una cursa de menys a més, aquí teniu els seus parcials:

Swim: 1:18:21
Bike: 5:23:47
Run: 4:01:33
Overall: 10:51:24

Roger Pasarell es va classificar el 637è. absolut i 75è. del seu grup d'edat, fent una cursa molt regular fins a la part final de la marató, on va acusar una mica les altes temperatures, aquí teniu els seus parcials:
Swim: 1:15:00
Bike: 5:34:07
Run: 4:33:15
Overall: 11:29:25