17/07/2012

TRIATLÓ PONT DE SUERT

El passat 15 de juliol va ser la data triada per la federació catalana de triatló per disputar el campionat nacional de Catalunya, el lloc Pont de Suert i la distància 1500m. natació, 40km. de bici i 10km. de cursa a peu.

El CN VIC-ETB va tenir una amplia representació i el més destacat en categoria masculina va ser Joan Ruvireta 15è. absolut seguit de Pep de la Mora en 23è lloc i Pau Moreno en 31è.lloc. La suma de tots 3 temps va fer que el club puntues en 7è. lloc.

En categoria femenina Núria Peix es va classificar en 5è. lloc absolut, sent 1a. en la categoria sub-23 en el seu primer triatló olímpic.

En categoria júnior, destacar el 2n.i 3r. lloc de Pau Moreno i Marc Vila respectivament en el seu primer triatló olímpic.