08/08/2012

VICTÒRIA DE JOAN RUVIRETA A LA TRIATLÓ BTT DE LA MOLINA

El passat 5 d'agost es va disputar a l'estació d'esqui de la Molina, la II edició de la seva triatló. El triatleta del VIC-ETB Joan Ruvireta va ser el primer en fer els 750m. natació+20km.BTT+5km.cursa a peu.

En Joan va dominar la prova desde la natació, incrementant l'avantatge en BTT i controlant a la cursa a peu.

En categoria femenina destacar la 2a. posició de la nostre triatleta Clàudia Galícia, que entrar en 2a. posició fent valer el seu potencial en BTT.

També remarcar als VIC-ETB Nil Masnou i Xavi Padrós, el primer va guanyar la categoria júnior i va fer 8è. absolut, i el segon després d'una gran remuntada en BTT es va posicionar 4rt. de la general i 2n. veterà.

Per acabar d'arrodonir la festa del VIC-ETB, l'equip masculí va guanyar la classificació per clubs amb notòria autoritat gràcies a Joan Ruvireta, Xavi Padrós i Nil Masnou.