15/08/2012

Triatlón de Astudillo (Palencia) i Zoot triatló Tarragona

Cap de setmana amb dues proves de triatló amb participació de triatletes VIC-ETB, el dissabte 11/08 a Astudillo(Palencia) triatló sprint BTT, i diumenge 12/08 a Tarragona triatló sprint de carretera.

El dissabte a la localitat Palentina de Astudillo, es va disputar la 14a. edició d'aquesta prova, la 3a. més antiga de la comunitat de "Castilla y León".

En una prova amb 140 inscrits (màxim permès per l'organització), el triatleta del VIC-ETB,  Pep de la Mora va assolir la 2a. posició absoluta per darrera de Javi García (CT Soriano). En Pep va sortir 2n. de l'aigua i va arribar a la T2 amb el guanyador de la prova, on aquest va imposar un fort ritme que en Pep no va poder seguir, la tercera posició va ser per Cesar Mato (TRIPI Valladolid) a més d'un minut d'en Pep.

Diumenge 12 d'agost era el torn de la II edició de la ZOOT Triatló Tarragona, la prova de carretera es disputa íntegrament per aigues i carrers del port de la ciutat.

El més destacat va ser Arnau Bellapart en una meritòria 15a. posició, seguit de molt a prop del júnior de 1r. any Roger Sellés classificat en 20a. posició.

En categoria femenina, bona actuació de Núria Peix que va baixar a la T2 amb el grup capdavanter, format per Eva Ledesma i Anna Godoy, a la postre 1a. i 2a. classificada de la prova. La Núria amb problemes estomacals a la cursa a peu va quedar relegada a la 10a. posició final.