28/08/2012

PAU MORENO GUANYA L'AQUATLÓ VILA DE BLANES.

El passat diumenge 26 d'agost de 2012 es va disputar a Blanes la II edició de l'aquatló de la vila, 2 participants del VIC-ETB van participar i un d'ells en Pau Moreno es va proclamar guanyador absolut.

En Pau va sortir dels 400m. d'aigua amb els millors nedadors i va imposar el seu fort ritme als 4km.de cursa a peu per aconseguir una avantatge suficient en els darrers 400m. d'aigua i proclamar-se guanyador absolut.

Per la seva part, en Marc González és va classificar en 18a. posició, destcar que és el seu primer any com a triatleta i el més jove del club.

Podeu veure un video de la prova i les declaracions del nostre mediàtic triatleta Pau Moreno a http://www.youtube.com/user/televisioblanes