01/07/2013

TRIATLÓ BTT DELS ARENYS. 2ns. per equips i 4 podis

El passat diumenge 30 de juny es va disputar la 2a.prova del circuit català i lliga de clubs  de triatló sprint (750/20/5) BTT a les localitats d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. 5 podis el botí que van portar els triatletes VIC-ETB.

El més destacat va ser un espectacular Pau González, classificant-se en 5è.lloc donant la sorpresa en tre els nostres. 6è. abs. i 2n.sub23 va ser Ramon Salvans, seguit de Martí Lázaro que va fer 7è. i 3r.sub23. Destacar també a Toni Casals 21è. abs. i 2n VET II, i Nil Masnou 30è.abs i 2n.júnior.

L'equip masculí (González, Salvans, Lázaro) del VIC-ETB es va classificar 2n. per darrera del Reus ploms, coliderant tots 2 clubs la lliga.

Donar molts ànims al nostre triatleta Marius Blanch, que va acabar el 31è. a la general però va patir una caiguda en BTT i té el cap del radi trencat.