01/07/2013

TRIATLÓ PUIGCERDÀ. Joan Ruvireta 2n. absolut!

El passat dissabte 29 de juny es va disputar a la capital de la Cerdanya, una nova edició del triatló Sprint (750/20/5), prova puntuable pel circuit català, lliga de clubs  de triatló i Campionat Nacional de Catalunya de grups d'edat.

El més destacat va ser en Joan Ruvireta, que com ve a ser habitual va trencar el grup en bici a la pujada a Guils i va marxar sol amb l'Albert Moreno, arribant primer a la T2, 15 segons per davant, però guanyat per l'Albert gran especialista en cursa a peu. Finalment en Joan va fer 2n.absolut i 1r. GE 30-34.

Destacar també, el 16è. abs. i 2n.GE 20-24 de Pau Moreno, i un impressionant Adrià Brunet en 22a. posició, fent fins ara el millor triatló sprint de la seva carrera. En 25è. lloc i 3r. GE 35-39 va quedar Pep de la Mora.

L'equip masculí VIC-ETB (Ruvireta, Moreno i Brunet) va classificar-se en 3a.posició.