07/06/2011

TRIATLÓ DE MATARÓ

El passat diumenge 05 de juny de 2011, més de 25 triatletes del CN VIC-ETB van disputar a la capital del Maresme una nova edició del triatló de Mataró. Bé el que en principi era un triatló, ja que les condicions meteorològiques van fer variar la cursa.

Doncs sí, la pluja persistent va fer que els clubs participants, organització  federació votessin la conveniència de fer el segment ciclista en mullat tenin en comte que hi havia 1000 triatletes.

La decisió va ser negativa i la prova va quedar reduida a 1000m. de natació i 5qm. de cursa a peu.

Doncs bé, al CN VIC-ETB no li va anar gens malament, l'equip femení va pujar al segon calaix del podi i el masculí al 8è lloc.

L'equip femení va puntuar amb Verónica Aveni, Ester Ferrer i Nùria Peix que van fer valer la 5a. , 6a i 8a. posició respectivament.

En categoria individual destacar la 3a. posició en categoria junior de Nùria Peix.

L'equip masculí va assolir l'esmentada 8a. posició d'un total de 60 equips, en aquesta ocasió van puntuar en Pep de la Mora (28è), Martí Quer (38è) i Joan Alvarez (45ê)

Un parell de valents del CN VIC-ETB van pendre la sortida en aquesta duatló, concretament en Xavi Padrós que va fer el 22è absolut i en Roger Pasarell, 84è absolut.